Wie we zijn

Ulberthe Wielinga en Huub Schulte Fischedick zijn in 2009 met Buro Winners gestart. Ze hebben ongeveer 10 jaar samengewerkt aan het creëren van plezier in verandering bij vele teams in vele organisaties.

In deze tien jaar hebben ze een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan, die terug te vinden is in de 101 strategieën, tactieken en tools om verandering leuk én van medewerkers zelf te maken. Daarnaast heeft deze ervaring geleid tot een aantal diepe overtuigingen over verandering die aan de basis staan van elke aanpak van verandering door Buro Winners:

  • Het gewenste resultaat wordt bereikt door het juiste proces te creëren.
  • Er zijn altijd medewerkers die weten wat er nodig is om het werk te verbeteren en ook wat verandering in de weg staat. Daarom betrekken we hen er vanaf het begin bij.
  • We nemen onszelf niet té serieus. Dat is niet alleen goed voor onszelf, maar ook voor medewerkers. Zeker wanneer we niet het eerste bureau zijn waar medewerkers mee te maken krijgen.
  • Niemand houdt van gedoe. Daarom creëren we snelle successen en kappen we geneuzel af.

Na het overlijden van Ulberthe in 2019 is Huub verder gegaan met Buro Winners. Vaak zelfstandig, maar ook regelmatig met anderen. Je vindt Huub hier op LinkedIn of je belt hem op 06-22913293.